Expo World

Целият свят в едно изложение

Първият Novotel в София отвори врати

Четиризвездният Novotel предлага 178 стаи, 6 конферентни зали, ресторант, фитнес център и перфектна локация

На 1 декември 2012 г. Novotel София отвори врати за своите клиенти, предлагайки модерен дизайн и изключително удобно местоположение. Част от световната верига Accor, Novotel София предоставя същото високо качество, комфорт и възможности за релаксация, както във всички свои хотели навсякъде по света.

Партньор на Accor в този проект е българската инвестиционна компания MHQ Ltd. (Ем Ейч Кю ЕООД) Сградата съчетава две функции – хотел и офисна част. Оперативната част от хотела е разположена на първите две нива на сградата, офисите са разположени на следващите шест нива, а стаите за гости се намират на последните седем нива, стигащи до петнадесетия етаж. Офис пространството, клас А, с площ 7500 кв.м, както и просторният подземен паркинг предлагат на наемателите всичко, от което имат нужда.

„Novotel София е първият и единствен 4-звезден хотел в столицата, построен изцяло по стандартите на веригата хотели Accor. Убедени сме, че отличното местоположение на Novotel София ще бъде ценно предимство за бизнес общността в България, както и че хотелът ще стане предпочитан избор за чужденците, посещаващи страната“, каза г-н Винсент Дюжарден, генерален мениджър на Novotel София. 

Novotel София предлага 178 просторни и модерни стаи с естествена светлина и отворено пространство. Четири от тях са приспособени и за хора със специални нужди. Всички стаи са снабдени с безплатен и скоростен безжичен интернет; технологична връзка по най-новите стандарти; климатици с индивидуално управление; LED телевизори с плоски екрани и кабелна телевизия; минибар с приспособления за кафе и чай, както и сейф за личен компютър.

Прилагайки богатия международен опит на веригата, Novotel София предлага професионално планиране и организиране на различни бизнес събития. Хотелът разполага с шест зали с капацитет до 280 посетители, а също така може да осигури и до 160 места за сватбени тържества. Предимство на Novotel София е специалната зала за срещи Eureka, с иновативни дизайн и концепция, оборудвана съгласно най-съвременните технологични изисквания.

Ресторантът на Novotel София – Nouveau Sens, разполага с изключителна колекция от вина от целия свят и здравословна кухня.

Гостите на Novotel София имат възможност да направят своя престой в хотела още по-приятен, като посетят фитнес центъра In Balance, където могат да се насладят на парна баня, стая за релакс, както и на различни процедури.

Офисите са изградени и оборудвани в съответствие с най-новите стандарти в строителството и дизайна, като инвеститорите са спазили всички изисквания на веригата Accor за устойчиво развитие и защита за околната среда.