Expo World

Целият свят в едно изложение

Оазис, далеч от градската суета

Идилията на село Краево, бутиков хотел Вила Марк – незабравима почивка сред девствената природа

Далеч от  градската суета се намира бутиковия хотел  „Вила Марк“ в село Краево край Ботевград. Достатъчно далеч, за да се откъснеш от ежедневието и същевременно съвсем близо до София – само на 70 км, за да не губиш ценно време в път.

Вилата се намира в една от най-живописните части на Западна Стара планина. Тук човек може да опита прекрасните селски български гозби, приготвени от домашни продукти от градината,  с домашни сирена от овче, козе, биволско и краве мляко. А чевермето и ястията от дивеч са наистина нещо уникално.

Бутиковият хотел в западна стара планина, е издържан в оригинален ретро-етно стил и съчетанава най-доброто от два различни свята. Девствената природа и битовият му дух умело се допълват от всички луксове на съвремието. Вила “Марк” е разположена на 740 м. надморска височина, винаги над мъглите на Ботевградската Котловина, мястото е един оазис на природата сред самата природа. Местността на селото е с планински терен и предлага множество възможностти за пълноценен отдих и забавления със семейството и приятелите. Само на минути път от магистрала Хемус ( 20 км. ) и на 70 км. от столицата София, Вила “Марк” е най-краткия  път до мечтаната от вас почивка.
Всяка една от стаите разполага с минибар, безжичен достъп до интернет, цифрова телевизия..
Вила Марк разполага с механа с 30 места обзаведена с камина, караоке и голям ресторант за една незабравима почивка.