Expo World

Целият свят в едно изложение

Млад бизнесмен с кола от Пловдивския панаир

Автомобилът бе изненадата за него при първото му посещение на Международния технически панаир в Пловдив

42-годишен предприемач от Варна бе зарадван с лека кола от Международен панаир Пловдив. Тя се оказа едно от новите неща в живота на Антон Дойнов, който очаква дете и започва бизнес с развъждане на риба.

            Отглеждам руска есетра по иновативен начин – в затворени басейни със специални филтри, които рециклират водата, а рибата расте по-бързо, обясни бизнесменът. Това е  тестова инвестиция и ако се окаже успешна, ще осъществя и по-голям проект с финансиране от еврофондовете, добави Дойнов. Той е завършил Висшето военноморското училище и 16-17 години е пътувал с кораби като главен механик.

            Автомобилът  бе изненадата за него при първото му посещение на Международния технически панаир в Пловдив, където търсел да си купи мотор. Дойнов участвал в анкетното проучване  за нагласите на гостите и неговата анкетна карта  бе изтеглена измежду още близо 25 хиляди талона в последния ден на изложението. Така стана собственик на нова „Шкода Ситигоу Амбишън“, осигурена от Международен панаир Пловдив. Документите и ключът му бяха връчени от председателя на Съвета на директорите д-р Иван Соколов на 7 октомври.

             Посетителите от страната и чужбина видяха експозициите на фирми от 37 държави  на 70-ото юбилейно издание на най-авторитетния делови форум за инвестиционни стоки и технологии в Югоизточна Европа, което се проведе от 29 септември до 4 октомври 2014 година.