Expo World

Целият свят в едно изложение

„Винария 2018“

« Назад към събитията
Това събитие е минало.
Събитие:
„Винария 2018“
Начало:
21.02.2018 8:00
Край:
25.02.2018 17:00
Категория на събитието:
Организатор:
: Международен панаир Пловдив и Национална лозаро-винарска камара
Телефон:
032/902 494, 032/902 650
y.mincheva@fair.bg, d.terzieva@fair.bg
Място:
Международен панаир Пловдив
Адрес:
бул. „Цар Борис ІІІ Обединител“ № 37, Пловдив, България
Агра-Винария-Фудтех-лого

Международната изложба за лозарство и винарство „Винария“ е лидер сред деловите форуми за бранша не само в България, а и в Югоизточна Европа. Представя  колекциите на винарски изби и начини за атрактивно предлагане на продуктите. Показва нови технологии и оборудване за създаване на лозя, отглеждане и преработка на грозде, опаковане и съхранение на изделията.

            Уникалният Град на виното и деликатесите е обща сцена за презентиране на винарски изби, производители и търговци на хранителни продукти и подправки, гурме специалитети. Магията на виното и кулинарията разкриват своето очарование в атрактивна среда и завладяваща атмосфера, които привличат хиляди посетители. В съпътстващата програма  присъстват майсторски класове, семинари, презентации и дегустации, артсъбития.

             „Винария 2018 отново е част от мегафорума за агробизнес, вино, храни и хорека сектора, включващ още: Международна селскостопанска изложба „Агра“ и специализирана изложба „БиоАгра“, Международна изложба за храни, напитки, опаковки, машини и технологии „Фудтех“, Международната изложба за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти „Хорека Пловдив“, която от 2018 г. е разширена с изложението „Дибла – идеи и продукти за интериора“, Международна изложба за пчеларство „АПИ България“ и изложба „Вкусове от Италия“. Очакват се над 45 000 посетители от страната и чужбина.