Expo World

Целият свят в едно изложение

Career Show

« Назад към събитията
Това събитие е минало.
Събитие:
Career Show
Начало:
04.09.2019 8:00
Край:
04.09.2019 17:00
Категория на събитието:
Организатор:
Career Show
Място:
зала Арена Армеец
Адрес:
София, България

На 10-ти септември вдигаме кариерните събития на ново ниво, защото е време за шоу! Знаем, че що се отнася до кариерно развитие, красотата на страната ни не е достатъчна. Ние виждаме възможностите за квалифицираните кадри тук и ще ги съберем на едно място в кариерно експо #CareerShow2019!, казват организаторите.

Какаво ще се случи:

#CampfireSessions ще бъдат кратки неформални представяния на топ работодателите в България, които ще засегнат важни и интересни теми за своята индустрия и естество на работа.

 Life&Work Zone ще обърне внимание на баланса между работа и личен живот чрез дискусии.

 В зоната за #CareerBoost пък професионалисти по човешки ресурси ще дават ценни съвети за това как да се представите добре на интервю за работа и насоки за кариерно развитие.

EmployerZone е сред най-атрактивните зони на експото. В нея фирми-изложители ще развихрят въображението си, като аранжират местата си както преценят. Изнесени офиси, разнообразни презентационни програми, уъркшопи и срещи на различни общности – тук дори ние не можем да кажем, защото предстои фирмите да ни изненадат!

В такъв дигитален свят, няма как без онлайн активности, затова #CareerShowTV ще излъчва на живо интересни кариерни предавания и включвания през целия ден на събитието.

Очакват се

150+ топ работодатели в България, 2000 кандидати и гости на събитието.