Expo World

Целият свят в едно изложение

MachTech&InnoTech Expo

« Назад към събитията
Това събитие е минало.
Събитие:
MachTech&InnoTech Expo
Начало:
15.04.2019 8:00
Край:
18.04.2019 17:00
Категория на събитието:
Място:
Интер Експо Център
Адрес:
ул.Цариградско шосе 147, София, България

от 15 до 18 април изложение MachTech&InnoTech Expo за 11-и път ще запознае професионалната публика с иновациите и тенденциите в сектора. Сред тях ключово място ще вземат роботизацията, 3D принтирането както и модерните машини от най-ново поколение – с прецизност към най-малкия детайл и по-висока производителност. Международният български бизнес форум ще се проведе в Интер Експо Център, София.

В четирите изложбени зали, с обща площ, надхвърляща 10 000 кв.м, ще бъдат разположени прецизни CNC стругове. Изпълнявайки многобройни операции, те разполагат с технически характеристики, даващи възможност за извършване на прецизни операции.

Високите технологии са с основно значение за съвременната промишленост. Доказателство за това ще бъдат продуктите, които компаниите ще представят на MachTech&InnoTech Expo 2019. От 15 до 18 април – в Интер Експо Център. Сайтът machtech.bg дава възможност да се запознаем с всички новини и да получим актуална информация относно предстоящия международен бизнес форум.