Expo World

Целият свят в едно изложение

Retail Show 2021

« Назад към събитията
Това събитие е минало.
Събитие:
Retail Show 2021
Начало:
04.02.2021 8:00
Край:
06.02.2021 17:00
Категория на събитието:
Място:
ИЕЦ
Адрес:
София, България

Ритейл сектора се променя динамично всеки ден, като развитието поставя нови предизвикателства пред производители и търговци. С нарастването на конкуренцията и развитието на потребителските предпочитания търговците продължават да усъвършенстват предлагането в зависимост от начина, по който потребителите разглеждат, пазаруват и купуват. Изпробват се нови техники и технологии, които да добавят стойност цялостно ново изживяване в процеса на стандартното пазаруване. 

През 2019 г. първото издание на #RETAIL SHOW се проведе заедно с изложения Inter Food&Drink, Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното и показа основно предложения в областта на Food retail.

Търсенията на пазара и развитието на сектора изискват самостоятелен формат, който да покаже целия спектър на продукти и услуги в ритейл сектора, който все по-интензивно постига основната си цел спечелване вниманието на клиента за бързо, информирано и удобно достигане до предлаганите продукти и услуги. В този смисъл #RETAIL SHOW 2021 е различен по-разширен формат, който има за цел да събере на едно място фирмите производители и вносители на оборудване и услуги от сферата на ритейл, формат, който дава възможност за представяне на водещите акценти в индустрията, да се проследят новостите и тяхното отражение върху пазара в България и поведението на потребителите.

Освен традиционния ритейл, новото изложение #RETAIL SHOW 2021  ще покаже тенденциите и развитието в областта на технологиите за търговия на дребно, предизвикателствата и възможностите, които те дават, мобилни решения, плащанията и свързаните с тях технологии за сигурност, стратегиите за успех, свързани с цифровите и традиционните канали и др.