Expo World

Целият свят в едно изложение

Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти

Онлайн на 1 декември 2020 г. на платформата на Brazen Technologies.

Участниците

 

JobTiger Recruitment
JobTiger Recruitment е част от бизнес групата на JobTiger, като дейността му е фокусирана върху подбор на персонал. Основната задача, която сме си поставили е да добавим стойност към бизнеса на нашите клиенти и към професионалното развитие на хората, които ни се доверяват да намерим най-подходящото работно място за тях.

A1 България ЕАД
A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите 4 000 служители телекомът предоставя мобилни и фиксирани услуги до над 4,5 милиона клиенти.  A1 България предлага много възможности за кариера чрез разнообразие от програми за професионално и личностно развитие.

UniCredit Bulbank
Като част от водещата европейска банкова група УниКредит инвестираме в иновации и в талантливи експерти, които правят банкирането по-бързо, по-достъпно и по-удобно – по всяко време, на всяко място. Ценим баланса между времето в офиса и извън него. В УниКредит всеки колега е личност и получава подкрепа да следва интересите си и постига целите си, както в работата, така и извън нея.

Zagorka, part of the HEINEKEN Company
През 1994 г. Загорка се присъединява към глобалното семейство на HEINEKEN и днес сме една от най-модерните пивоварни в CEE, ангажирани да развиваме своя бизнес по устойчив и отговорен начин. Ние отстояваме нашите ценности: страст към качеството, наслада от живота, уважение към хората и към планетата.


TELUS International Europe
С екип от над 3500 души в София и Пловдив, TELUS International Europe е най-големият работодател в Business Process Outsourcing (BPO) сектора в България.  
Компанията предлага на служителите си едни от най-модерните и комфортни работни пространства у нас, както и над 40 допълнителни социални придобивки като фитнес, йога, психолог, масажи в офисите и други.


Райфайзенбанк (България) АД

Райфайзенбанк е една от водещите финансови институции в Централна и Източна Европа, с повече от 59 000 служители и над 15 милиона клиенти в 36 страни. Като една от водещите банки в България, Райфайзенбанк вече 20 години предлага висококачествено обслужване на своите клиенти и възможности за учене и развитие на своите служители.

Ingram Micro Inc.
Ние доставяме пълен спектър от глобални технологии и услуги по веригата на доставки за бизнеса по целия свят. Дълбоката експертиза в технологичните решения, мобилността, решенията в облака и веригата на доставки дава възможност на нашите бизнес партньори да работят ефективно и успешно на пазарите, които обслужват.

Й АЙ ДЖИ ЮРЪП С.А. (КЛОН БЪЛГАРИЯ)
AIG предлага редица застрахователни продукти, насочени към частни и бизнес клиенти в сферите на общото застраховане, животозастраховането, пенсионното осигуряване и финансовите услуги.
Понастоящем нашият екип наброява близо 500 души, които партнират с индивидуални и бизнес клиенти на AIG от над 10 европейски страни.

Банка ДСК ЕАД
С богатата си история, над 2,5 милиона клиенти, модерни, дигитални и непрекъснато подобряващи се услуги, Банка ДСК е и най-големият банков работодател у нас. Банка ДСК е модерна компания с дългосрочна стратегия за дигитална трансформация, инвестираща в създаването на иновативни офиси, модерни продукти и технологични решения.

Ван Холдинг ЕООД
“Фантастико” е верига от супермаркети и хипермаркети  включваща 27 хипермаркета и супермаркета, в които работят 1 600 човека. Към настоящия момент ТВ “Фантастико” оперира единствено на територията на гр. София, въпреки това, Веригата е считана за най – сериозния конкурент на всички мултинационални представители на този отрасъл в България.

4финанс ЕООД
4finance е световен лидер в иновативното, удобно и онлайн потребителско финансиране. Като една от най-големите и бързо развиващи се компании за онлайн кредитиране в Европа, 4finance използва най-съвременни технологии, за да предложи бързи и удобни заеми на клиенти в 17 страни по света.

Coca-Cola European Partners (CCEP)
Корпоративната отговорност и устойчивост са в основата на бизнеса на CCEP и компанията е призната от водещи организации в Северна Америка и Европа за напредъка си в намаляването на използването на вода, намаляването на въглеродния отпечатък и инициативите за рециклиране. През 2013 г. Coca-Cola European Partners отвори Център за споделено финансиране в София. Създаването на новия център е резултат от решение за централизиране и стандартизиране на нашите транзакционни процеси, което ще ни позволи да предоставяме по-ефективно и ефикасно обслужване на нашите клиенти.

CODIX
CODIX е бързо развиваща се френска софтуерна компания, която е разработила iMX – управлявана от събития система за управление на предприятията. iMX се поддържа от специалния екип на CODIX от над 600 професионалисти, разположени на 4 континента и 11 офиса по целия свят. Екипът на Codix е разделен поравно между бизнес и технически профили, за да подкрепи изцяло силната експертиза на Codix в бизнес дейностите, обхванати от iMX.

Concentrix Services Bulgaria LTD
Concentrix е технологична глобална компания за бизнес услуги, специализирана в ангажирането на клиентите и подобряване на бизнес представянето на някои от най-добрите световни марки. Всеки ден, от повече от 40 държави и от 6 континента, нашият персонал предоставя следващо поколение клиентско изживяване и помага на компаниите да се свързват по-добре със своите клиенти.

ДМ България EOOД
В DM drogeriemarkt работят повече от 61 720 служители в над 3 560 филиала в Германия, Австрия и клоновете в Централна и Източна Европа и принадлежим към най-добрите работодатели в Европа. dm се причислява към една от най-големите вериги дрогерии на континента и е представена в 13 европейски страни. Ние търсим не само хора с опит и доказали се специалисти, но и  даваме шанс на останалите, които имат желание да се учат и развиват. По този начин ние им гласуваме доверие, доверие което е неизменно свързано и с отговорност.

Technementals Technologies (Bulgaria) EAD
Technementals Technologies е водещ доставчик на онлайн търговия с чуждестранна валута, търговия с CFD и свързани услуги. Предлагайки най-иновативните инструменти за търговия, наемайки най-добрите преподаватели по търговия и отговаряйки на строги финансови стандарти за защита на фондовете на търговци, ние се стремим към най-доброто онлайн изживяване на търговията на пазара.

МЕТРО Кеш енд Кери България ЕООД
МЕТРО Кеш енд Кери е световен лидер в търговията на едро и е основен фактор за успеха на МЕТРО Груп – компания, представена с над 2000 търговски обекта в 32 страни. В България МЕТРО присъства от 1998 година и беше първата международна търговска верига, която стъпи на българския пазар. Днес компания e с 11 магазина, над 2000 служители и един от символите на модерната търговия в България.

Paysafe Bulgaria
Paysafe Group е водещ световен доставчик на решения за плащания от край до край. Основната му цел е да даде възможност на бизнеса и потребителите да се свързват и извършват транзакции безпроблемно чрез водещи в бранша възможности за обработка на плащания, цифров портфейл, издаване на карти и онлайн парични решения.

Sutherland Global Services Bulgaria
Съдърланд е глобална компания за трансформация на процеси, която обслужва клиенти във всички отрасли. Съдърланд България предлага много възможности за кариера в областта на технологиите, развлеченията, предприятията, пътуванията, туризма, застраховането и игрите във водещи компании като Spotify, Hilton и McAfee.

Българска Телекомуникационна Компания ЕАД
Позната днес като VIVACOM, компанията се наложи на българския пазар като доверен доставчик на съвременни телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти – мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова HD телевизия от най-ново поколение. Чрез платформата VIVA SMART компанията предлага услуги в три направления: умни градове, дигитално образование и облачни решения чрез система от дейта центрове.

БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България
Компанията ни е безспорен лидер на кредитния пазар, с най-голямото портфолио от специализирани потребителски кредити в страната и неотстъпно следва политиката да бъде отговорен кредитор и специалист в кредитирането. В основата на успеха на БНП Париба Лични Финанси е нашата вяра в силата на отношенията.

EXL
EXL е компания за решения за бизнес процеси. Ние интегрираме услуги за управление на операциите, анализ на решения и технологични платформи, за да осигурим незабавни резултати и дългосрочно въздействие върху бизнеса. Търсим по-задълбочено алтернативи, създаване на нови инструменти за повишаване на ефективността или бърз отговор на променящите се индустриални тенденции.

Орбико България EООД
Орбико Груп
 е водещ дистрибутор на голям брой качествени и световно известни продукти в областта на козметиката, хранителните и нехранителни продукти, електрически уреди, фармацевтични продукти, играчки, текстил, цигари, моторни масла.
Поддържането на такава обширна и разнообразна гама от брандове и продукти в нашето портфолио изисква изключителна гъвкавост, устойчивост на непрекъснати промени, адаптивна организация, непрестанно инвестиране в развитието на човешките ни ресурси и в брандовете от нашето портфолио.

БИЛЛА БЪЛГАРИЯ ЕООД
През 1996 г. BILLA става собственост на германската търговска група REWE, която се нарежда на трето място в Европа и пето в света сред търговските вериги за хранителни продукти с оборот от над 40 милиарда евро. В България експанзията  на концерна започва през 2000 г. с откриването на първия супермаркет BILLA на 5 октомври в София. За шест години са открити общо 23 магазина, в които работят над 2200 души.

Пощенска банка
Водеща, динамично развиваща се банка, в която се ценят личните качества и се насърчава развитието на служителите. Споделяме идеите и мечтите на клиентите си и виждаме нашия успех в успеха на хората и бизнесите, които подкрепяме. Ние вярваме в клиентите си и работим с тях, за да намерим най-добрите индивидуални решения. Стремим се да бъдем най-сигурната, достъпна и иновативна финансова организация в България – предпочитан работодател и партньор на клиентите във всеки етап от живота им.

Филип Морис България ЕООД
Филип Морис България ЕООД е част от Philip Morris International Inc.

Водеща международна тютюнева компания, занимаваща се с производство и продажба на цигари, продукти без тютюнев дим и свързаните с тях електронни устройства и аксесоари, както и други продукти, съдържащи никотин. PMI води трансформацията в тютюневата индустрия, за да създаде бъдеще без тютюнев дим и в крайна сметка да замени цигарите с продукти без тютюнев дим в полза на възрастните, които иначе биха продължили да пушат.

Хаус Маркет България АД
Хаус Маркет България, част от Fourlis Group, Гърция стъпва на българския пазар през 2008 г. като франчайзингополучател на шведската верига за мебели IKEA. Мебелите и аксесоарите на ИКЕА са проектирани така, че да ви помогнат да подобрите живота у дома. За целта използваме съвършеното съчетание на добра визия, функционалност, качество, устойчивост и достъпност. В основата на Концепцията на ИКЕА лежи идеята да предлагаме асортимент от мебели и аксесоари за обзавеждане на дома, които да са достъпни за мнозинството от хората, а не само за малцина.

Hotel InterContinental Sofia
През 1946 г. Pan American World Airways стартира своята международна марка хотели: InterContinental Hotels. Като мениджър и франчайзодател на хотелски марки, нашата глобална мрежа от собственици на хотели е една от най-силните страни на IHG.
Работят 350 000 души в близо 100 държави. IHG е свят на възможности, който чака да се случи. Горди сме, че сме акредитирани като най-добър работодател на Aon Global, но вие сте тези, които ни правят това, което сме.

Българската народна банка
Българската народна банка е една от най-старите национални институции, създадена непосредствено след възстановяването на българската държава, на 25 януари 1879 г., а на 6 юни същата година е извършена и първата банкова операция. Българската народна банка предлага възможност за кариерно развитие и студентски неплатен стаж през летните месеци – от юни до септември. Като престижна институция с безупречна репутация БНБ е привлекателна за студенти от широк кръг специалности в университети с различен профил – икономически, математически, хуманитарен, технически.

Инвестбанк АД
Инвестбанк се стреми да утвърждава позицията си на динамично развиваща се българска банка и да разширява присъствието си на финансовите пазари, като предлага на своите клиенти и партньори иновативни продукти, модерни услуги и индивидуален подход на обслужване. В банката работи специално изграден Социален съвет с представители на служителите и на работодателя, който управлява средствата, акумулирани в Корпоративен социален ИнвестФОНД.

ЗК Лев Инс АД
ЗК „Лев Инс“ АД е основана пред 1996 г. В София, България с капитали на израелски и български инвеститори с цел да развият бизнеса си в Европа. Дългогодишният израелски опит и ноу-хау в управлението на риска са в основата на разработените от компанията застрахователни продукти. „Лев Инс“ е единствената компания в България, която внедрява иновативни технологични системи за превенция на риска по израелски модел. Заедно съзадаваме разбираеми решения, които дават сигурност на хората и бизнеса.

INTERSPORT
Основана през 1968 г. Intersport International Corporation (IIC) израства от съюза на десет национални центъра за покупки, за да създаде международна организация около спортните стоки. IIC разработи някои международни спортни марки: McKinley, Etirel, TecnoPro, Nakamura, ProTouch, Energetics, FireFly. Intersport e група, която се интернационализира, развива, сегментира с постоянна грижа за успех и удовлетвореност на клиентите. INTERSPORT е световен лидер в дистрибуцията на спортни стоки I присъства в 66 държави с 5500 магазина;
Международният лозунг на Intersport е „Сърцето на спорта“.

Apex Fund Services EOOD
Apex Group е най-големият независим доставчик на финансови решения. Групата непрекъснато усъвършенства и развива своя продуктов пакет и предлага цялостно решение за услуги на своите клиенти: от администрация на фондове, среден офис, депозитар и депозитар до корпоративни услуги и фондови платформи.

Oliva JSC
Сдружението на производителите на растителни масла и маслодайни продукти е юридическо лице с нестопанска цел. Като независима неправителствена организация Сдружението представя и защитава компетентно пред държавните институции интересите на производителите в бранша и сътрудничи за създаване на равнопоставена, конкурентноспособна и икономически целесъобразна бизнес среда. В качеството си на достоен партньор на държавните институции Сдружението участва активно в определянето на главните приоритети за развитието на земеделието и хранителната промишленост.