Expo World

Целият свят в едно изложение

Български и международни компании ще търсят стажанти и млади специалисти на 18 и 19 май в София

20-ото юбилейно издание на „Национални дни на кариерата“ е към края си

На своята двадесета годишнина пионерът в организирането на кариерни форуми у нас – компанията за комплексни HR услуги JobTiger – може да се похвали с провеждането на първите „Национални дни на кариерата“, състояли се освен на живо, и виртуално. Мащабното събитие започна с онлайн срещи между работодатели и търсещи работа на 8 април и продължи през май – с форуми във Варна и Пловдив.

Последното събитие от календара на „Национални дни на кариерата 2021“ ще е в София на 18 и 19 май, в Национален дворец на културата, ет. 5. Близо 30 водещи работодатели от всички икономически отрасли ще са там, за да представят пред студенти и млади специалисти възможностите за кариерно развитие в техните компании. Така, шанс да намерят нова работа или стаж, въпреки кризата, ще получат и хората без солиден трудов опит зад гърба си.

Единственият форум тази пролет с живи издания
Въпреки че масовите събития вече са позволени (при спазване на съответните мерки за безопасност), много компании имат рестрикции и в момента да участват в кариерни изложения на живо. Това не спря екипа на най-стария организатор на кариерни форуми у нас да бъде единственият тази пролет, който предоставя на търсещите и предлагащите работа вариант да се запознаят и очи в очи. Всеки, за когото е важно да се срещне на живо и да разговаря със специалисти по подбор на изявени фирми, може да се включи напълно безплатно във форума на 18 и 19 май. Необходима е единствено предварителна регистрация, която може да се направи в няколко лесни стъпки ТУК.

Повече за програмата на изложението и участващите в него фирми, можете да откриете на https://careerdays.bg/bg/national-careerdays/ или като се свържете с организаторите на: events@jobtiger.bg

За събитието и партньорите му:
Партньори на форума са Столична община, направление „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“- Иновативна София, Агенция по заетостта, Община Варна, Община Велико Търново, Община Габрово, Община Свищов, Технически университет – Габрово, Стопанска академия „Димитър А. Ценов“, Русенски университет „Ангел Кънчев“, Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, Национална комисия за борба с трафика на хора, Областна администрация – Габрово и Областна администрация – Пловдив, Тракия Икономическа Зона.