Expo World

Целият свят в едно изложение

На 2 юни започва изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА

Професионалният бизнес форум събира специалистите за 55-и път

От 2 до 4 юни, в Интер Експо Център, изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА събира водещи компании от сектора на медицината и денталната медицина със специалистите от медицинския, денталния и дерматологичния сектори. 55-ото издание на специализирания форум ще даде рестарт и на изложенията на закрито у нас.

„Успешното провеждане през 2020г. доказа изложенията като сигурно и безопасно място за изграждане на бизнес контакти и обмен на опит“, коментират организаторите. Интер Експо Център продължава да налата най-високите стандарти и внимателно да следи за стриктното изпълнение на изискванията, наложени от държавните здравни власти. Въведен е входно-изходен контрол и се спазват най-високи хигиенни изисквания; създадени са и допълнителни „Вътрешни правила“.

От 2 до 4 юни БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА отново се превръща в арена за представяне на иновации. Участниците ще представят на щандовете си най-модерните технологии и услуги, сред които портативни рентгенови системи и скенери, дентални юнити и импланти, разнообразни решения за дезинфекция и пречистване на въздуха, иновативни апарати и процедури от сферата на дерматологията и козматологията, 3D-принтери за създаване на коронки, модерни софтуери.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИК – платформа за събития

Ежегодно БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА се превръща в платформа за събития. И през тази година форумът предлdhd богата съпътстваща програма от професионални събития, лекции и демонстрации. Специалистите от Национално сдружение „Диабет, предиабет и метаболитен синдром“ ни запознават с методите за отслабване при хора с инсулинова резистентност. Ще се измерва и кръвното налягане. Националната пациентстка организация ще извършва безплатни изследвания за захарен диабет и нивото на кислород в кръвта.

Мащабно е участието на специалистите от Медицински колеж „Й. Филаретова“. Сред темите, на които ще спрат вниманието са: гръбначните изкривявания при подрастващите, ролята на рентгеновия лаборант при диагностициране и проследяване на пациенти с COVID-19, възможностите, които специалността „Зъботехник“ разкрива и др. Информационна и скринингова акция за заболявания на щитовидната жлеза ще проведе Сдружение на засегнатите от заболявания на щитовидната жлеза. В рамките на акцията се организират ехографски прегледи и консултации със специалист ендокринолог.

Разнообразни са и продуктовите презентации. От тях ще разберем кои са най-модерните естетични решения за лице и тяло, кои са актуамлните методи за лечение и грешките в превенцията и профилактиката на пародонталните заболявания и много други.

 

 

Цялата съпътстваща програма на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА ще откриете ТУК.

Всички новости за БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА ще откриете на сайта www.bulmedica.bg