Expo World

Целият свят в едно изложение

Семейният туризъм е сред най-предпочитаните на Балканите

Хотел Парк Бачиново е финалист за Балканските туристически Оскари 2022

Един от най-предпочитаните семейни хотели и носител на отлични оценки в световната мрежа за резервации – Букинг, е финалист за Осмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2022, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. Международно жури от експерти от Балканските страни ще оценява номинациите на  общини, хотелиери, турагенции и мениджъри в туризма. Церемонията ще се състои на 02.12.2022 г. в София.

Разположен в подножието на Рила планина, само на три километра от Благоевград – в местността Бачиново – Хотел Парк Бачиново привлича гости с автентичната планинска обстановка и с местоположението си.
Демонстрира симбиоза от бърз и гъвкав начин на следване на световните тенденции, подкрепени от високата степен на адаптиране към нуждите на гостите, в съчетание на безупречни условия за релакс и семейна почивка.
Нашата работа е подкрепена от редица признания в сферата на хотелиерството и ресторантьорството като цяло, а за това, че разширяваме границите на насладата, говорят многобройните специалитети и признанията в областта на гастрономията, както и многобройните вечерни партита, които карат душата да танцува.

В рамките на хотела, освен базата за настаняване, гостите разполагат и с релакс зона, мини спа център, който включва парна баня, сауна и джакузи.

За по-голямо удоволствие по време на престоя има и две панорамни тераси. Лятна тераса – изпълнена със свежест и заобиколена от красиви гори и буйна планинска растителност и зимна тераса – с топла и приятна атмосфера, подготвена за зимния период, когато външните температури са по-ниски.
От създаването си хотел Парк Бачиново се е наложил като оазис за приятни семейни ваканции и важни житейски събития, за успешни бизнес срещи и за продуктивни семинари, място за най-щастливите моменти и най-вкусните гастрономични изживявания.