Expo World

Целият свят в едно изложение

Турция е сред водещите дестинации в Балканския туризъм

Турция е сред водещите дестинации в Балканския туризъм    „Дениз Травел“ е финалист за  Balkan Awards of Tourism Industry 2023 Турция отново е водеща дестинация за изходящ туризъм не само за българския пазар, но и за Балканския, посочва журито на  деветото издание […]

Турция е сред водещите дестинации в Балканския туризъм
 
 „Дениз Травел“ е финалист за  Balkan Awards of Tourism Industry 2023
Турция отново е водеща дестинация за изходящ туризъм не само за българския пазар, но и за Балканския, посочва журито на  деветото издание на Балканските туристически награди 2023, което ще отличи лидерите в туризма. 
Balkan Awards of Tourism Industry 2023 събира лидерите на балканския туризъм на 05.12.2023 г . в 5-звездния хотел Hyatt Regency Sofia, а организатор на събитието е международната платформа за сътрудничество Global Leaders, съобщава  агенция VIP Communication. 

Туроператорската агенция „Дениз Травел“ е с над 16-годишен опит. Създадена през 2006 г., агенцията е член на Българска Туристическа Камара и от основаването си работи успешно в няколко основни направления, като сред основните й пазари е съседна Турция.
Изпращащ туризъм – продажба на туристически пакети и индивидуални туристически услуги, като основните направления са Турция, Гърция, ОАЕ Дубай, Египет, Сърбия, Румъния, Македония, Хърватска и др.
Посрещащ туризъм – агенцията предлага целогодишно обслужване на туристи в Черноморски, планински и балнеоложки курорти.
Освен за организиране на мечтаната почивка и екскурзия, агенцията съдейства за меден месец, семинари, конгреси и предлага най-изгодните оферти