Expo World

Целият свят в едно изложение

XIII-тото издание на годишните Медийни награди подкрепя младите таланти на България 15-годишната флейтистка София Иванова е финалист от „България търси талант

XIII-тото издание на годишните награди за журналистика MEDIA Awards 2024, което ще се проведе на 30 май 2024 г. от 18.00 ч. в залата на БТПП на ул. Искър 9 в София, ще подкрепи младите таланти на България,  съобщават организаторите. […]

XIII-тото издание на годишните награди за журналистика MEDIA Awards 2024, което ще се проведе на 30 май 2024 г. от 18.00 ч. в залата на БТПП на ул. Искър 9 в София, ще подкрепи младите таланти на България,  съобщават организаторите.
Събитието, което по традиция отбелязва най-българския празник 24 май, съвпада с 18-ия рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION.
Тазгодишната кауза а церемонията е в подкрепа на 15-годишната флейтистка от Варна с рекорден брой международни награди София Иванова, която бе финалист  в телевизионния формат „България търси талант“  през 2019 г.
Досегашни носители на престижния приз са журналистите Иван Гарелов, Тома Томов, Георги Коритаров, Милен Цветков, Елена Йончева, Валя Ахчиева, и други.   И тази година сред призьорите ще бъдат журналисти от БНТ, БТВ, Нова ТВ, България он Ер, ТВ 1, Евронюз, а също и репортери от печатни и онлайн медии.
Генерален спонсор на церемонията е лидерът на българския пазар в продажбите и изграждането на фамилни басейни –  Baseini.net.   Спонсор на събитието е и безспорният лидер в областта на сигурността – агенция за сигурност “Скорпио”, с 30 годишен професионален юбилей.  Партньорите на ПР-агенцията ще осигурят предметни и почетни награди за призьорите – ФРЕШ ПРИНТ, Едоардо Миролио и др.
Над 40 журналисти от национални медии и над 150 ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в категории общество, икономика, иновации, култура и изкуство. Ще бъдат връчени и специални награди за цялостен принос в развитието на журналистиката у нас.
Основната цел на церемонията е да постави на фокус журналистите и медиите, които създават значими за обществото новини, отразяващи развитието на всички обществени и икономически сфери в страната. Да популяризират успехите на бизнес, медицината, туризма, младите таланти и благотворителните инициативи.
Агенцията по традиция поема благотворителни каузи – дългогодишна е инициативата на  VIP COMMUNICATION за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб и ERP България.
Със средства от благотворителните събития на агенцията бе финансиран филмът на Ученическия парламент: „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“.
Агенцията, която е част от международната платформа за сътрудничество -GLOBAL LEADERS. Нейните управляващи съдружници – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, са носители на почетни дипломи и награди, връчени им за заслуги в патриотичното възпитание на подрастващото поколение от най-големите родолюбиви организации – Международната организация на обединените Българи и Съюзът на военноинвалидните кооперации. Екипът на Глобал Медиа Груп е носител и на престижната награда за „Принос към свободата на словото в България“ от годишните национални награди „Бранд на България“.
Коя е София Иванова:?

Ученичка е в: IX-ти клас в Национално Училище по
Изкуствата „Добри Христов“ във Варна, специалност –  Флейта

 София Иванова има   7 абсолютни първи награди /над призовите места в съответната категория, с максимален брой точки- от Италия и България/, 36 първи, 11 втори, 5 трети и 24 допълнителни специални награди.

 През 2019 г. Софи стана ФИНАЛИСТ в телевизионния формат „България търси талант“ с флейта и класическо пеене.
 Софи e ежегоден стипендиант на Фондация „Стоян Камбарев“ по
благотворителната инициатива „Елхи на таланта“ /от дек. 2022 г- към момента/.
 Тя е член на Клуба на „Успелите деца на България“ на Фондация „Димитър Бербатов“ 2018, 2019, 2021, 2022 г., 2023 г. Финалист за голямата награда през 2019 г.