Expo World

Целият свят в едно изложение

Петко Моллов, управител на фирма TMG – вносител на индустриална вакуумна техника.

За нас доверието на клиентите е най-важно

За четвърта поредна година в Интер Експо Център – София, от 6 до 8 март ще се проведе Международна специализирана изложба Machtech & Metal.

 

Г-н Моллов, Таргет медиа груп отново е сред участниците в специализирана изложба Machtech & Metal. Какво мотивира Вашата последователност като участници?

 

Желанието ни да участваме в MachTech & Metal е мотивирано от наистина добрите резултати от проведеното през 2012 г  изложение.

На първо място, ориентирахме се по отношение тенденциите в търсенето на потенциалните клиенти, за да се насочим в правилната посока на развитие.

Присъствието ни допринесе, за това, повече фирми да познават продуктите на фирмата, нашите предимства, възможностите и решенията, които предлагаме.

Разговорите по време на изложението, с потенциални клиенти и партньори ни дадоха нови идеи и откриха възможности за разширяване и подобряване на дейността ни.

 

С какво Таргет Медиа Груп ще привлечете вниманието на специалистите и по-широката аудитория на предстоящото издание?

 

Това, което би привлякло наши клиенти и партньори са качеството и дизайна на представяните от нас продукти, гъвкавото отношение към конкретни специфични проблеми и съвместната работата с клиентите в атмосфера на доверие, насочена към решаване на проблемите им.

 

Какви са  Вашите очаквания от участието на Вашата фирма на  MachTech & Metal  2013?

 

Отчитайки тенденциите за съживяване в машиностроенето и действието на европейските програми подкрепящи отрасъла, очакваме резултатите от изложението да са не по-слаби от 2012 г.

 

Какво е по-ценното за вас от участието в едно изложение – преките търговски резултати или дългосрочния имидж?

 

Като цяло участията в подобни събития са на първо място насочени към имиджа и подобряване на контактите, но добрите търговските резултати, биха подкрепили допълнително имиджа на фирмата и продуктите, които предлагаме.

 

Таргет Медиа Груп предлага, инсталира и поддържа на българския пазар вакуумни машини за индустриални цели произведени във фирма DELFIN S.R.L. Италия. Сферата на приложение  включва почти всички индустрии. Наши клиенти са химикофармацевтични, текстилни, строителни, дърво и металообработващи, електродобивни, хранително-вкусови, почистващи и други компании.

В зависимост от специфичните нужди ние предлагаме мобилни, стационарни и

централизирани вакуумни системи, които могат да работят в цикличен или непрекъснат режим, в нормални или тежки условия, захранвани с монофазно или трифазно напрежение, както и чрез сгъстен въздух. Предлагат се в комбинация с широк спектър самопочистващи се филтри и системи, които отговарят на многообразните области на приложения като :

 

•Работа във взривоопасна среда – стандарт АТЕХ.

•Засмукване на отпадъци с висока температура с NOMEX филтри.

•Задържане на фини прахови частици до 0,18 микрона.

•Филтриране на токсични или радиоактивни частици

•Пречистване на масла и охлаждащи течности до 6 микрона.

•Едновременно събиране на прах, твърди материали и течности.

 

Машините са произведени от висококачествени материали, безопасни за околната среда. Те са тихи, надеждни, лесни за използуване и поддръжка, съобразени с международните норми на безопасност.

 

Висококвалифицираният екип на фирмата, в тясно сътрудничество с италианските си колеги, е готов да откликне незабавно на нуждите на своите настоящи и бъдещи клиенти създавайки коректни, точни и дълготрайни партньорства с тях.

 

 

Таргет Медия Груп ООД

Централен Офис:

4000 Пловдив ул. Рогошко шосе № 6

Тел: 032/944 852

Мобилен: 0899 987 617

e-mail:  office@profivacuums.com

http://profivacuums.com