Expo World

Целият свят в едно изложение

Евгени Карамусалов, управител на фирма Финтекс Трейд ЕООД

За нас е важно да бъдем близо да нашите клиенти и партньори

За четвърта поредна година в Интер Експо Център – София, от 6 до 8 март 2013 г., ще се проведе Международна специализирана изложба MachtTech & Metal.

 Г-н Карамусалов, Финтекс трейд ЕООД отново е сред участниците в Специализирана изложба MachTech & Metal. Какво мотивира Вашата последователност като участници?

 

Фирма Финтекс Трейд е редовен участник на MachTech & Metal поради фактът, че това е единствената специализирана изложбата в България, която дава възможност да се провеждат срещи със специалисти в сферата на машиностроенето и да се представят иновациите в тази индустрия. Благодарение на този форум ние можем всяка година да покажем до къде е стигнало развитието на материалите и технологиите, с което да бъдем полезни на нашите клиенти.

 

 С какво ще привлечете вниманието на специалистите и по-широката аудитория на предстоящото издание?

 

Съвместно с нашите партньори ние имаме за цел и ще се опитаме максимално подробно да представим и тази година разнообразието и новостите в сферата на индустриалните маркучи и накрайници. Посетителите на изложението ще имат възможност да се запознаят и с новите продукти, които нашата фирма вече може да предложи на българския пазар, а именно транспортни ленти, компенсатори и специализирани системите за свързване. Тази година имаме удоволствието да представим напълно нов вид маркуч, който има способността да нагрява или да поддържа транспортираната през него медия с предварително зададена температура. Продукт непознат за българските фирми и заводи до този момент.

На предстоящото събитие ние ще можем да дадем съвет и консултация по въпроси, касаещи транспорт на почти всякакъв вид течни, твърди или газообразни медии, независимо от техните химически или технически показатели. Надяваме се, че на нашия щанд всеки, който има проблем с изграждането на технологична линия, или търси решение на специфичен казус за транспортиране на медии, ще може да получи информация за това кой  продукт би бил най-доброто техническо и икономическо решение за неговата инсталация или машина.

Финтекс Трейд ЕООД е водеща компания на българския пазар, предлагаща  търговски и инженерингови решения за транспортиране на разнообразни медии,  посредством висококачествени индустриални маркучи, транспортни ленти и  системи за свързване.

 Фирмата предлага богата гама от качествени, сертифицирани маркучи,  съединителни елементи, накрайници, компенсатори, транспортни ленти и др. Благодарение на 16 год. си опит и на високо квалифицирания си екип ние можем  да Ви предложим оптималното решение за специфичните нужди на нашите клиенти.  Нашата фирма е търговски партньор на водещите европейски производители Masterflex,  ContiTech, Elaflex, Matador, MannTek и др.  

 

 

 Какви са  Вашите очаквания от участието на Вашата фирма на  MachTech & Metal  2013?

 Надяваме се и тази година изложението да може да се похвали с голям брой посетители. Благодарение на тях ние имаме възможност да популяризираме и разширяваме употребата на нови, висококачествени продукти в машиностроителната индустрия в България, с което да повишим качеството на крайните продукти произвеждани в нашата страна.

 

 

Какво е по-ценното за вас от участието в едно изложение – преките търговски резултати или дългосрочния имидж?

 

Като най-ценно в едно изложение не бих посочил нито преките търговски резултати, нито дългосрочния имидж. Екипът на нашата фирма цени най-много предлагащата се възможност да бъдем близо до нашите клиенти и партньори, както и това да можем по леснодостъпен начин да информираме тях за новостите на пазара на индустриални продукти.

 

 

 

FINTEX TRADE LTD

28,Dimitar Popov Blvd.

BG – 2050Ihtiman,Bulgaria

Tel.: +359 (2) 489 49 41, 489 49 43

Fax: +359 (2) 489 49 42, (724) 82 204

Mobile: +359 (88) 815 16 31

e-mail: office@fintex-trade.com

www.fintex-trade.com