Expo World

Целият свят в едно изложение

Международен панаир Пловдив отваря врати за TRUCK EXPO 2021

Събитието събира световните производители на автомобили с инвестиционно предназначение

На 10 юни 2021 г (четвъртък) от 11:00 часа пред Палата № 6 в Международен панаир Пловдив ще се състои официалното откриване на най-голямото изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2021. Събитието събира световните производители на автомобили с инвестиционно предназначение. В него участват още водещи компании в съпътстващи транспорта дейности и услуги.

Международен панаир Пловдив е най-големият изложбен център на Балканите. На площ от 10 000 кв. м. ще бъде разположено бъдещето на транспорта, което посетителите ще изживеят в ново, динамично измерение, уверяват от Асоциацията на автомобилните производители (ААП) – организатор на TRUCK EXPO. Ще бъдат представени най- новите технологии и дигитални решения в следващите поколения камиони, автобуси, лекотоварни автомобили, ремаркета и полуремаркета. Стартъп фирми, цифрови компании, доставчици на енергия, на интермодална градска логистика и университети ще покажат иновации и концепции в сферата на бъдещата мобилност и логистичните услуги. Специализиран тест драйв ще даде шанс на всички професионалисти да се докоснат до най-добрите машини, технологии и оборудване.

Изложението от 10 до 12 юни в Международен панаир Пловдив предвижда още множество допълнителни прояви и специални формати на събития. Най-новите модели на CITROEN, DAF, DODGE, FORD TRUCKS, HONDA, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI, OPEL, OTOKAR, PEUGEOT, RAM, RENAULT, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS могат да бъдат видени следващата седмица в Международен панаир Пловдив с бърза и лесна регистрация тук:

https://truckexpo.eu/visitors/registration.html.