Expo World

Целият свят в едно изложение

Македонски лидер в СПА-туризма е със завидни оценки в Букинг

Хотел Aurora Resort & SPA е финалист за Балканските Оскари

Носителят на превъзходни оценки в световната мрежа за резервации Букинг – Hotel Aurora Resort & SPA, е сред финалистите за златните статуетки на Балканските туристически награди 2022.
  Осмото издание на годишните награди  Balkan Awards of Tourism Industry 2022 ще отличи най-добрите примери в туризма на Балканите и ще апелира за приятелство и добри отношения в региона, съобщава ВИП Комюникейшън.
Експерти от Балканските страни оценяват номинациите на  общини, хотелиери, тур агенции и мениджъри в туризма.  Церемонията ще се състои на 02.12.2022 г. в 5-звездния столичен хотел Премиер Бест Уестърн.

Хотелски комплекс Aurora Resort & Spa е открит през юли 2011 г. и се простира върху площ от 5 хектара, сред природата, на 6 км от Берово. Градът е свързан с общата ни история като родно място на легендарните герои Ильо Войвода и Димитър Беровски. 

Хотелът предлага все по-търсеният от туристите свеж и здравословен планински въздух, уелнес съоръжения и инфинити басейн с гледка към езерото Берово и планината Малеш.
Този еко хотелски комплекс е построен с местни камъни и дървен материал. Хотел Aurora предлага няколко басейна, луксозни СПА съоръжения и стилен ресторант с тераса. Гостите имат безплатен достъп до парна баня, сауна и закрит басейн.

Всички помещения за настаняване разполагат с големи легла, собствен балкон и просторна баня. В целия комплекс е осигурен безплатен WiFi
 .
Специална награда по време на церемонията ще бъде връчена на президента на Туристическата Камара на Република Македония – Аркан Керим. Той е един от водещите  авторитети в туризма на Балканите,    изпълнителен и управляващ директор на Generalturist от 2003 г.

Бил е управител на Хотел КБ – управляващ в ски център Маврово 2007 г. GSA на авиокомпания Borajet през 2011 г., туроператор е на Carter от 2003 г. до днес. Член е на IATA. Говори английски, турски, македонски, сръбски, албански и български език. Собственик е на едно от най-разпознаваемите места за настаняване в столицата на РС Македония – G Hotel.

„Надявам се енергията, която вече се чувства и посланията, които ще изпратим от  Балканските награди за туристическа индустрия, ще успеем да придвижим идеята и да имаме милион туристи от България към Македония и милион туристи от Македония в България следващите 3 години“, споделя надеждите си той.