Expo World

Целият свят в едно изложение

За “Туризма” за четвърти път в Бургас

Изложение-договаряне и бизнес форум събира професионалистите в бранша

thumb_3cd373ca4688523e84666583366c5ffb

IV-то издание на на изложение – договаряне и бизнес форум „За ТУРИЗМА 2018″ ще се проведе от 2 до 27 март в Бургас, Експозиционен Център ”Флора”.Проявата ще се проведе с подкрепата на браншови организации, свързани с туризма.

Целите, които си поставя събитието е, да събере на едно място възможно най-голям брой фирми от страната и чужбина предлагащи стоки, услуги,оборудване,интериорно и хотелско обзавеждане за обслужване на туристическия бранш.
Тези фирми да осъществят директни контакти с хотелиери, ресторантьори, туроператори и собственици на развлекателни комплекси. Форматът на събитието ще бъде типична среща B2B.

По време на изложението всяка заинтересована фирма ще има възможност да представи свои нови иновативни продукти или услуги в обособена за целта зала и ще може да покани свои контрагенти и бъдещи партньори без допълнителна такса.

Организатор на изложението-договаряне и бизнес форума е фирма Експо Тим. ООД, която има над 18 годишен опит в провеждането на изложения, конкурси и представяне на България в различни международни прояви. Фирмата е реализирала успешно: “Автомобилен салон” от 1998 до 2017г. в София, Варна, Пловдив и Бургас, четири Яхтени изложения във Варна, Международно “Авио шоу” в Пловдив, Международно кулинарно шоу – “Вкусовете на Европа”, “Гурме салон” в престижни софийски хотели, “Фестивал на виното Бургас”, както и няколко поредни издания на “Балкански фестивал на ракията и високо алкохолните напитки”.
Организтор на изявата е Експо Тим.