Expo World

Целият свят в едно изложение

Изгряващи звезди

Над 300 ученици и студенти от цяла България ще демонстрират своите продукти и услуги

untitled

Десетото издание на младежкия предприемачески форум на Джуниър Ачийвмънт „Изгряващи звезди“ ще се проведе в София, под патронажа на Министерството на Председателството на България на Съвета на ЕС. Иницииран и организиран от неправителствената образователна организация JA България,форумът ще събере на едно място най-добрите екипи, участвали през тази учебна година в програмите “JA Startup” (студенти) и „Учебна компания“ (ученици).

 

Над 300 ученици и студенти от цяла България ще демонстрират своите продукти и услуги, разработени през годината и ще представят дейността си пред жури. 32училищни мини компании ще се борят за приза „Най-добра учебна компания на България“ и участие на международния финал на Джуниър Ачийвмънт Европа през месец юли в Белград. По време на форума своите бизнес разработки ще представят и 8 студентски екипа от София и Благоевград, които участват тази година в програмата JA Startup. Студентите ще се борят за приза „Най-добър студентски стартъп на JA“ и директна инвестиция от $5000, осигурена от JA, с подкрепата на Citi и Фондация Citi.

Редица институционални и бизнес партньори на JA ще връчат награди в специални категории – „Награда за иновация“, „Предприемачи на бъдещето“, „Вдъхновение за здравословен живот“ „Предприемачески дух“, както и специална награда на медиите за млади предприемачи „Малки стъпки към успеха“.

 

Необходимо е да потвърдите своето присъствие до 14 ч. на 28 май, понеделник на e-mail: svetoslava@jabulgaria.org, като изпратите две имена и електронен адрес на всички членове на екипа на медията, които ще влязат в НДК на 2 юни. След потвърждение ще Ви бъде изпратен линк за персонална регистрация с въвеждане на лични данни и снимка към акредитационната система на Министерството на Председателството на България на ЕС в НДК.