Expo World

Целият свят в едно изложение

IV-то Регионално изложение Имоти Експо – Бургас

Изложението дава най-точна представа за пазара на недвижими имоти и тенденциите в неговото развитие

imoti_expo_14_15_July

За четвърта поредна година Регионалната структура на Национално сдружение Недвижими имоти в гр. Бургас събира под едни покрив водещи фирми в областта на недвижимите имоти, строителството, банки и други съпътстващи дейности. Традиционно изложението се посещава от стотици жители и гости на Бургас и региона.

Участниците, които градят заедно професионалния пазар в България ще Ви информират за настоящото му състояние, както и за възможностите за кредитиране при покупка на недвижим имот.

Имоти Експо – Бургас дава най-точна представа за пазара на недвижими имоти и тенденциите в неговото развитие! Не пропускайте тази възможност, ако в близките Ви планове присъства идеята за покупка или продажба на имот! Специализираните съвети и консултации сложния процес по придобиване и продажба на недвижима собственост директно от професионалистите от НСНИ биха Ви помогнали да осъществите Вашата идея и да вземете най-правилното решение за нейната реализация.

Имоти Експо – Бургас се организира със съдействието на Община Бургас и Бургаска търговско-промишлена палата.

Приветствия на откриването на събитието ще поднесат кмета на Бургас – г-н Димитър Николов, областният управител – г-н Вълчо Чолаков, председателя на БТПП – г-нЦанко Иванов и председателя на НСНИ – г-н Добромир Ганев.

Изложението ще се проведе на 14 и 15 юли във Флора Експо Център, Бургас, зала 4.