Expo World

Целият свят в едно изложение

Джи Пи Ес Системи България е финалист в Balkan Business Awards 2019

Иновативните оптимизации в бизнеса на фокус от Балканските Оскари

GPS Systems_Smart_H-_Tech_and_Tracking_2

Иновациите са от особено значение за развитието на бизнеса и оптимизацията на икономиката, отчита журито на петото издание на престижните награди Balkan Business Awards 2019.  Златните статуетки ще бъдат връчени на 5 март в балната зала на хотел Маринела, София.

Сред финалистите за Бизнес Оскарите е лидерът в GPS контрола, проследяването и управлението на различни по големина автопаркове, – Джи Пи Ес Системи България , съобщават организаторите от VIP Communication PR .

Това дава възможности за оптимизиране на разходите за всички превозни средства. Джи Пи Ес Системи България предлага лесни решения за управление на бизнеса чрез GPS контрол и проследяване в реално време за фирмени автопаркове от лекотоварни, тежкотоварни до специализирани машини. Подпомага намаляване на разходите, оптимизира логистичните операции и повишава ефективността на частния бизнес.

Продуктите на фирмата са сертифицирани по Европейски директиви и притежават различни сертификати, както и внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2015.

Джи Пи Ес Системи България е високотехнологична фирма, отговаряща на изискванията на своите клиенти. Фирмата е един от основните производители в България на охранителни системи, дайлери и модули за охрана, като използва най-новите технологии в бранша.

Джи Пи Ес Системи България създаде високо технологична алармена система от ново поколение. С множество възможности и технологични решения за охрана на домове, офиси, производствени, търговски и складови бази, както и други обекти. SMART GUARD е революционна по рода си алармена система, която излиза от традиционните възможности за охрана, като обединява охранителна и интелигентна система за управление и контрол на различни ел. уреди през мобилни устройства. Предлага надеждна охрана и умен дом в иновативна технология за контрол и сигурност, с възможност за управление през различни мобилни устройства.

Smart Guard е интегрирана с облачна система – CLOUD SMART GUARD, която дава абсолютна сигурност и е на високо технологично ниво. Позволява мониторинг, контрол, управление и известяване на събития от цялата алармена система в реално време от потребителя. Като допълнителна функционалност Smart Guard има интегрирана, вградена поддръжка за комуникация с мониторинг център и облачна система.

За повече информация разгледайте сайта: www.gpsbg.eu или посетете щанда на фирмата – В6, на предстоящото СЕКЮРИТИ ИЗЛОЖЕНИЕ от 6 до 9 март, в Експо център, в гр. София.

Наградите Balkan Business Awards 2018 ще отбележат най-значимите постижения в бизнеса у нас и на Балканите, допринесли за устойчивото развитие на тези региони. Партньори на събитието са: Българската Търговско-Промишлена Палата,  Конфиндустрия България – Италия, Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара,  Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други. Журирането, което ще отреди победителите във Balkan Business Awards 2018, е поверено на партньорите на събитието, както и на ресорните журналисти.