Expo World

Целият свят в едно изложение

Бизнесът в Действие 2019

Събитието създадено от младежи за младежи

По данни на НСИ безработните младежи в България са 40+ хиляди. В AIESEC забелязваме колко трудно е за едни младеж да започне стаж или работа в компания, поради липса на практически опит или меки умения. Затова създадохме събитие, което да помогне на днешните студенти да натрупат опит и знания – Бизнесът в Действие 2019.

 

За 14-а поредна година ще дадем шанс на младите хора да се свържат с бизнеса и да приложат наученото в университета на практика, решавайки казуси на различна тематика. Чрез казусите те ще успеят да се запознаят с ежедневните проблеми, с които се сблъсква една компания и накрая ще получат сертификат. Казусите ще се проведат на 14-и, 19-и, 20-и и 21-и април в централите на PwC, DHL, Emag, EY, Orbico, Raiffeisenbank, TTEC, Coca-Cola HBC, B EYE, AIG, ITR Services и  Baumit.

 

Откриването ще бъде на 13-и април в Интер Експо Център, на което можете да чуете специалисти в сферата на Предприемачеството, Корпоративната среда, Фрийлансинга и Персоналното развитие, както и да създадат социални контакти.

 

Събитието до момента е успяло да помогне за развитието на 1800 младежи в България. Ето какво споделят Иван Цонев и Стефан Григоров за тяхното БиП приключение:

 

Няма по-голямо предизвикателство, от това да решиш реален проблем на международна компания. Предизвиквам те на BIP 2019.”

 

“BiP те пренася в друг свят, където освен да се запознаеш с нови хора, можеш да говориш за идеите и мечтите си спокойно, без някой да ги осмее.

Какво бих казал наистина: Защо да не участваш? Възможностите се откриват пред теб, когато го търсиш.”

 Всеки на възраст между 18-30 години може да се включи напълно БЕЗПЛАТНО (http://bit.ly/bip2019), а повече информация за събитието може да открие тук: https://www.facebook.com/events/2246752808722415/