Expo World

Целият свят в едно изложение

Над 40фирми на Доверете се на българското

От 8 до 19 май български производители представят своите продукти и услуги

 

Участие в изложението  Доверете се на българското в ЦУМ ще вземат над 40 фирми – производители и търговци,  които предлагат различни български продукти в следните области: храни, козметични продукти, облекло, трикотаж, обувки, чанти, детски артикули, бижутерия, сувенири, стоки за бита и други.

75 % от участниците са малки фирми.

По браншове фирмите са разпределени по следния начин:

– козметика – 15 %;

– храни и напитки – 10 %;

– бижутерия и сувенири – 10 %;

– конфекция, трикотажни и кожени изделия – 65 %;

 

Търговското изложение „Доверете се на българското”:

  • Събира на едно място само български производители и търговци;
  • Участието в изложбата дава възможност за представяне на фирмата и презентация на продуктите;
  • Предоставя възможност за директна среща на бизнеса с потребителя.

 

Само по време на изложението ще може да се закупят продукти от малки български фирми, които представят своите изделия само по изложения. Потребителите ще могат да се сдобият с  разнообразни български стоки.

Ще бъдат представени най-новите колекции спортни и елегантни облекла за летния сезон на атрактивни цени. Ще може да закупите чанти и обувки от естествена кожа.  На изложението ще може да намерите и нови модели шапки и аксесоари. Фирма от Пловдив ще предложи мъжки елегантни и спортни ризи и панталони. Ръчно плетени дрехи със сценарии ще представи фирма от Варна. Фирми от Русе, Стара Загора и София ще представят разнообразие от детски облекла и трикотаж.

Посетители ще научат за полезните съставки на зеолита и копривата и как да се използват в ежедневието. По време на изложението ще се представят серия продукти, които са на основата на натурални компоненти – висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове, които спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма. В допълнение посетителите ще могат да опитат вино от арония и малина, както и да разберат повече за хранителните добавки.

Заповядайте от 8 до 19 май на пролетното издание на „Доверете се на българското“в Изложбена зала ЦУМ!