Expo World

Целият свят в едно изложение

Красавици откриха с лимузини новия бутик на Kiara Fashion BG

Дизайнерката на конкурса Мис България даде старт на новия моден сезон в София

Луксозни бели лимузини окупираха центъра на София за откриването на новата фешън-дестинация – бутик  Kiara Fashion BG с дизайнер Гергана Апостолова, която облича участничките в престижния конкурс Мис България.

Звезди и красавици с корони дефилираха пред бутика с новата лятна колекция Елеганс под звуците на дамското трио Елеганс, познато на зрителите от „Шоуто на Васко Мавриков“. Красивите музикантки също се доверяват на Гергана Апостолова за сценичните си тоалети , съобщава ВИП Комюникейшън.

Сред гостите бяха естрадната легенда Джина Иванова и нейният съпруг Иван Иванов – Джон от група Кукери, младата талантлива звезда Цвети Радойчева, носителките на титлата Мисис България Марина Цветанова и Ана Иванова и много други. Водеща на събитието бе журналистката и пиар Патриция Кирилова.

„Благодаря на всички, които подкрепиха модното събитие – т рио Елеганс, Александър Гогов с Лимос БГ,   Таня Китик и шампанско със злато, п арти хапките „Елин Пелин“, както и на  бизнесдамата Ива панева – Стрнад за кетъринга. Благодаря още за  кулинарните шедьоври-меденки на ресторантьора Димитър Пиперков – Димоли и на П ламена Черешарска за търговското обзавеждане и оборудване „Стаси и Нели“. Разбира се и за професионалното  обслужване на Вива кетъринг“, каза на сцената дизайнерката.

Бутик  Kiara Fashion, чийто нов адрес е на ул. Султан тепе 1 А, е оазис на дамската мода, с изобилие от официални и бални рокли, подходящи и за най-изисканите събития, бизнес тоалети, коктейлни и парти рокли, до облекло, с което всяка дама блести в ежедневието. За краткото време, в което съществува модната къща, дизайнерката успя да представи свои колекции на редица модни събития.

 

Снимки ХАЙЛАЙФ