Expo World

Целият свят в едно изложение

ПРИНТ ЕНД ПЪБЛИШИНГ ООД на COPIS 2021

Фирмата е в зала 4, щанд : B5

Принт енд Пъблишинг ООД е българска компания, специализирана в областта на комплексното рекламно обслужване, внос и търговия на рекламни сувенири от водещи европейски доставчици, и издателска дейност.

Рекламни сувенири

www.reklamnisuveniri.bg

– Директен вносител на широка гама рекламни сувенири и промоционални подаръци от водещи европейски доставчици – каталози Avenue, Bullet, Label, Gifts, hi!dea, COOL, YES, Klio-Eterna, Macma, Promotion TOPS, ADLER, UMA, Bobino, Easy Gifts и др.

– Голямо разнообразие от рекламни артикули: химикалки, USB флаш памети, раници, еко продукти, бележници и много други за офиса, дома и свободното време.

– Тампонен и сито печат, бродерия, лазерно гравиране, трансферен печат, преге и др.

– Уникални подаръчни предложения, персонализиране с индивидуален дизайн. Кратки срокове за доставка и изпълнение.

Издателска дейност

Списание Полиграфия (с раздел ProPACK)

www.polygrafiamagazine.bg

Основано през 1949 г. Научно-техническо списание за техника, технология, организация и управление на редакционно-издателския процес и печатното производство. Орган на Съюза на пeчатарската индустрия в България.

Тематика:

Специализирана информация за всичко, свързано с печата от времето от неговото възникване до сега – печатни машини и технологии, дизайн и типография, печатно производство и книговезване, материали и консумативи. Иновации в областта на офсетовия, дигиталния, широкоформатния, флексо- и ситопечата, и 3D печата. Системи за управление на работния поток. Мениджмънт и организация на печатния процес. Образование. Пазарни тенденции и прогнози. Събития, инициативи и актуални новини за бранша и свързаните с него отрасли на промишлеността.

www.propackmagazine.bg 

Основано през 2007г. Специлаизирано списание за опаковане, проектиране и дизайн на всякакъв вид опаковки, опаковъчни машини и технологии. От 2015 г. е част от сп. Полиграфия и излиза като раздел в средата на общото книжно тяло.

Тематика:

Дизайн и печат на опаковки и етикети. Опаковъчни машини и технологии. Материали и консумативи за опаковъчния бранш. Храните и напитките, козметиката и фармацията, стоките за бита и др. като обект на технологиите за опаковане. Търговските вериги като партньор на производителите на опаковки и като производители на „собствени етикети“ (private labels). Дистрибуция на опаковани стоки. Защита на стоките, опаковките, потребителите и околната среда. Законодателство и нормативни изисквания в сферата на опаковането.

 

Контакти:

България, София 1172, ул. Никола Габровски 14, ет. 1

Телефон: 02 460 50 71, 02 460 50 57

Имейл: office@print-publishing.bg

Website: www.print-publishing.bg; www.reklamnisuveniri.bg; www.polygrafiamagazine.bg; propackmagazine.bg