Expo World

Целият свят в едно изложение

ITB Berlin 2022 – нови надежди за туризма

На 8 март 2022 г. е откриването в CityCube Berlin

 

Водещият световен туристически форум обяви подробности за хибридна концепция, по която ще се проведе изданието от 9 до 13 март 2022 г. в Берлин.

ITB Berlin 2022 ще е с фокус върху рестартиране и възстановяване на туризма.

Изложението се провежда на площ 160,000m² . Над 160 000 посетители всяка година посещават един от най-значимите форуми.

По време на действителното събитие ITB Berlin ще осигури платформа за бизнес, работа в мрежа, съдържание и диалог, а със своите физически и хибридни щандове ще създаде сцена за успешно участие в събитието. След ITB Берлин, за период от един до два дни, Virtual Business Days ще допълнят концепцията с виртуални срещи и предавания на живо.

От февруари 2022 г. ще има достъп до виртуална платформа, където изложителите, търговските посетители и медиите могат да установят предварителен контакт и да намерят подходящо съдържание.

Саксония е дестинация партньор. На 8 март 2022 г. е откриването  в CityCube Berlin. На 9 март панаирът в Берлин ще отвори врати за изложители, търговски посетители и медии, спазвайки най-новите хигиенни стандарти и концепция за безопасност, която панаирът ще координира с местните власти и ще тества предварително. Дистанционните щандове на ITB Digital и Business Days допълват хибридното изложение