Expo World

Целият свят в едно изложение

LD – традиционен участник на международната специализирана изложба Machtech & Metal

Фирмата е представител на утвърдени германски производители в машиностроенето

За четвърта поредна година в Интер Експо Център – София, ще се проведе Международна специализирана изложба Machtech & Metal.   LD отново е сред участниците във форума. Какво мотивира Вашата последователност като участници?

LD. За нас това е поредно участие. Твърде малко са толкова специализираните изложения, за да си позволим да ги пропуснем. Още повече, че сме представители на едни от най-големите в областта на машиностроенето – утвърдени фирми от Германия:

Лайфелд – технология за изтегляне, формоване и профилиране с дорник и притискащи ролки. Ротационно изтеглящи машини – хоризонтални и вертикални, серийни и специални по задание.Инструменти и технологии за производство на рефлектори, стоки за бита, части за вентилация и вентилатори, вятърни турбини, сепаратори, дъна на резервоари, газови бутилки, CNG – цилиндри, ремъчни шайби, джанти за АТВ, коли и камиони от стомана или алуминий, пилони/конусни/ за осветление и знамена. Над 6000 машини работят в повече от 60 страни.

SCHULER GROUP – Машини и технологии за студено и горещо пресоване, щамповане, коване, изтегляне, щанцоване. Механични – ексцетър-, коляно-мотовилкови-, винтови- и сервозадвижванипреси; координатни преси, хидравлични преси, tryout-преси, преси и пресови линии за обработка на електро/динамо/ламарина. Системи за разкрояване на заготовки, линии за обработка на високоякостни стомани, автоматизация, инструменти и сервиз.

 КомагеМашини и технологии за обработка на прахообразни материали – феритни, абразивни, огнеупорни, керамични, твърди метали и сплави, графити, полимери. Механични, хидравлични и хибридни преси, пресавтомати, пресови линии, автоматизация, инструменти, адаптери, системи за управление и контрол. Специални машини за дентална керамика. Съоръжения за подготовка на праховете.

 

С какво ще привлечете вниманието на специалистите и по-широката аудитория на предстоящото издание?

 

LD. Използваме случая да поканим нашитe дългогодишни и потенциални партньори в областта на машиностроенето да ни посетят, за да ги запознаем с конкретни модели машини. Много от фирмите участват в Еврофинансиране и бихме им били полезни с представяне на конкретни технологии, както и с компетентно разяснение от „извора“, тъй като на нашия щанд ще присъстват водещи специалисти директно от фирмите-производители.

 

Какви са  Вашите очаквания от участието на Вашата фирма на  MachTech & Metal  2013?

 

LD. Надяваме се да затвърдим и разширим позициите си на трудния пазар в областта на пресовите машини с компетентност и конкретни инженерингови съвети и идеи.

 

Какво е по-ценното за вас от участието в едно изложение – преките търговски резултати или дългосрочния имидж?

 

LD. Не може да се даде приоритет на едното или на другото. В областта на машините имиджът е трупан с години и след това идват конкретните търговски резултати, те зависят и от конкретната икономическа конюнктура. Този род изделия не са за един ден – те изискват дългосрочна и сериозна инвестиция и съответната схема на  финансиране.