Expo World

Целият свят в едно изложение

Инж. Райна Стаменова, изпълнителен Директор на ИСКРА СИЛАТРОНИК АД

Представяме нови продукти на Machtech & Metal

P1150909A

 

За четвърта поредна година от 6 до 8 март 2013 г., в Интер Експо Център – София, ще се проведе Международна специализирана изложба Machtech & Metal за машиностроене, металообработване, заваряване и индустриална екипировка.

 

Г-жо Стаменова, ИСКРА СИЛАТРОНИК АД отново е сред участниците във форума. Какво мотивира Вашата последователност като изложители?

 

 Изложба Machtech & Metal през 2012 беше съпроводена с висок интерес към нашата продукция. Специалисти от различни държави имаха възможност да разгледат на място нашата продукция и да отправят конкретни запитвания. Именно този интерес ни стимулира да участваме и тази година.

 

 С какво ИСКРА СИЛАТРОНИК АД ще привлечете вниманието на специалистите и по-широката аудитория на предстоящото издание?

 

 Тази година ще представим няколко нови изделия – нови модификации на микропревключватели, орган команден за електрокари, осветител за потенциално експлозивна атмосфера с концепция на защита “d”.  Заедно с тях ще изложим на щанда си и всички ключови наши изделия – апаратура за потенциално експлозивна атмосфера, електрооборудване за кари, осветители за препятствия и др.

През изминалата годината направихме пресертификация по Директива 94/9/ЕС на всички изделия, предназначени за експлоатация в потенциално експлозивна атмосфера. Подновихме и сертификацията си по ISO. Това са важни моменти за непрекъсното увеличаващите се изисквания на пазара.

От началото на 2013 година се радваме и на нова офис и производствена сграда, което показва, че нашата фирма се развива. Фирмата разполага с технологични възможности за производство на автоматни, металопресови и пластмасови детайли, разработване на нови изделия.

 

Какво е по-ценното за вас от участието в едно изложение – преките търговски резултати или дългосрочния имидж?

 

Според нас отмина времето за сключване на договори на самите изложения. В момента е по-важно клиентите да имат възможност да се докоснат до изделията, да имат възможност да ги разгледат, да зададат конкретни въпроси на място, а в последствие и да станат наши клиенти или партньори. Machtech & Metal е сравнително млада специализирана изложба. Надяваме се участието ни в нея да бъде  дългосрочно и да имаме възможност да представяме на посетителите новостите ни всяка година.

 Какви са  Вашите очаквания от участието на Вашата фирма на  MachTech & Metal  2013?

 

Надяваме се нашето участие да привлече вниманието на надеждни клиенти и партньори както от страната така и от чужбина.

 

Искра Силатроник АД се радва на добро име и се счита надежден партньор както в България така и в чужбина. Ценовата й политика, дава възможност износът на продукция да надхвърли 90% от общото производство. Основнато производство е без аналог в България.

Фирмата е производител на:

-  АТЕХ – Ех апаратура за потенциално експлозивна атмосфера с висока степен на влагоустойчивост: алуминиеви и пласмасови разклонителни кутии, бутони, ключ енергоспестяващи и луминесцентни лампи , елемент команден взривозащитен и др., отговаряща на всички европейски стандарти и АТЕХ директива 94/9/ЕС Всички изделия имат сертификат за съответствие по процедура “Изследване на типа” и процедура “Осигуряване качеството на производството” – СЕ .

-  Електрооборудване за кари: всички видове кабелни снопове и проводници за тях, реверсори, еднополюсни аварийни изключватели, капацитетоуказатели, предпазители, резистори, ел.табла с контакторно и импулсно управление за електрокари, ел. табло за мотокари, щепселни съединения, прекъсвачи помощни за разпределители, командоконтролери, работно осветление, задно комбинирано тяло, осветител сигнален, ключове за оперативни и сигнални вериги и др.

-  Осветител сигнален за обозначаване на препятствия с нисък интензитет със светодиоди тип LED.

-  Микропревключватели

-  Изделия с общо предназначение

 

През изминалата годината направихме пресертификация по Директива 94/9/ЕС на всички изделия, предназначени за експлоатация в потенциално експлозивна атмосфера. Подновихме и сертификацията си по ISO 9001:2008. Това са важни моменти за непрекъсното увеличаващите се изисквания на пазара

 

 

ISKRA SILATRONIC JSC

2, Parva balgarska armia Blvd.

BG – 1220 Sofia, Bulgaria

Tel./Fax: +359 (2) 931 00 29

e-mail: iskras@mbox.contact.bg

www.iskras.com