Expo World

Целият свят в едно изложение

Нестле отново отваря вратите за младите хора

Най-голямата компания за храни и напитки ги подготвs за успешен старт в кариерата

На 30 август 2016 г. в централния офис на Нестле България ще се проведе „Отворен ден за кариерна и CV консултация“ с експерти в областта на подбор на персонала. Сесиите ще бъдат предназначени както за ученици, студенти и младежи, на които им предстои избор на учебно заведение или специалност, така и за млади хора, нуждаещи се от насоки за избор, промяна на кариерния път или подготовка на документи за работа. Специалистите от Нестле България ще дават ценни съвети и информация за подготовката на документите за кандидатстване за работа, както и за представянето по време на интервю за работа. Срещите със специалистите на компанията ще се провеждат под формата на индивидуални сесии. Консултациите ще се проведат на 30 август 2016 г. в централния офис на Нестле България в София – бул. Европа 128 от 10:00 до 13:00 ч. Не се изисква предварително записване. Допълнителна информация може да получите на следния e-mail адрес: nestleneedsyouth@bg.nestle.com.

Като част от глобалната инициатива на „Нестле се нуждае от младите хора“ и „Алианс за младежта“ Дните на отворени врати за ученици и студенти е ефективен начин за среща и връзка между образованието и бизнеса.

За последните 22 години в България Нестле се утвърди като един от най-големите стратегически инвеститори в страната, социално-отговорна компания и надежден работодател с над 1 500 служители в цялата страна. Компанията има дългосрочни традиции в подкрепата и наемането на млади хора на работа и вече над 19 години развива стажантските си програми. В края на 2013 г. бе обявен стартът на инициативата на Нестле за младежка заетост в Европа – „Nestle Needs YOUth“ („Нестле се нуждае от младите хора“), в рамките на която в България компанията се ангажира да даде възможност на 330 младежи под 30-годишна възраст да започнат постоянна работа или стаж на различни нива и в различни отдели на компанията за периода 2014-2016 г. До момента над 310 младежи са намерили своето място в компанията и са част от Нестле България.