Expo World

Целият свят в едно изложение

Световни индустриални брандове ще предложи изложение MachTech&InnoTech 2022

Решенията от последно поколение на Trumpf, Mazak, Fanuc, Karmet, Bodor, KUKA и Amada – сред акцентите на 13-ото издание

Въпреки, че остават повече от три месеца до старта на индустриалното изложение MachTech&InnoTech, вече са ясни някои от глобалните брандове, които ще видим в на територията на Интер Експо Център в София. Бизнес форумът, наложил се като едно от водещите събития в България и региона за машини и технологии в металообрабоотката, автоматизацията и роботизацията на индустриалните процеси, ще отвори врати от 13 до 16 септември в Интер Експо Център.

„Месец след като стартирахме кампанията на MachTech&InnoTech 2022, участие са заявили над 100 фирми от България, Чехия, Австрия, Турция, Италия, Германия, Китай. Водим постоянна комуникация с компании, които имат силен интерес да се включат“, информират организаторите от Интер Експо Център. Във високотехнологичната реалност, изградена от компаниите, ще видим брандовете на Trumpf, Mazak, Fanuc, Karmet, Bodor, KUKA, Amada. Тези и много други български и международни марки в сферите на металообработването, индустриалната роботика и автоматизацията, заваръчната техника, инструментите и 3D принтирането ще бъдат показани на професионалната публика в рамките на MachTech&InnoTech.

„Според първоначалното планиране MachTech&InnoTech 2022 ще се проведе в четири от изложбените ни зали на площ над 10 000 кв.м“, коментират от Интер Експо Център.