Expo World

Целият свят в едно изложение

В приказния свят на сватбите

Над 50 фирми представиха своите оферти за най-красивия ден на BALKANICA WEDDING &HONEYMOON EXPO

През изминалия уикенд се проведе шестото сватбено изложение BALKANICA WEDDING &HONEYMOON EXPO.  Благодарение на перфектната организация на фирма EXPOLINE шеста година подред изложението се очертава като най-мащабнoто събитиe с конкретната тематика в сватбения бранш.  Балната зала на SOFIA HOTEL BALKAN /Шератон/ събра над 50 фирми, чиято дейност е тясно свързана с темата участват ежегодно в събитието, за да “сверят часовниците си” и да се срещнат със свои колеги на ползотворна обмяна. Те дадоха възможност на бъдещите младоженци да начертаят ясен план за престоящото важно събитие като получиха безценна информация директно “от кухнята”. Защото перфектната сватба е низ от правилни решения, добра организация и много любов. Дизайнерски къщи и модни брандове, хотели, ресторанти, организаторски фирми и сватбени агенции, кетъринг и туристически фирми  представиха възможностите на избор и улесниха влюбените в първата стъпка и  доказвайки професионализма си и предлагайки най-доброто. Всички въпроси, свързани с организирането и провеждането на сватбено тържество и меден месец намериха верния отговор в рамките единствено на най-голямото сватбено изложение в страната. Младоженците да получиха информация от най-добрите. Красиво аранжираните щандове впечатлиха всички посетители и ги потопиха в една приказна атмосфера.

Няколко сватбени агенции  представиха красиви декорации в различни стилове и цветове, актуални за сезона. Участието на утвърдени флористи, предизвикаха възхищението на посетителите с  прекрасни аранжировки от живи цветя. Влюбените двойки имаха възможност да си представят в подробности сватбения ден и да започнат планирането на това, за което винаги са мечтали – перфектната сватба.

Предложенията за локация на сватбеното тържество бяха представени от професионалистите по атрактивен начин, защото сватбеният ден е ден за обещания, за приказни преживявания, за създаване на красиви спомени. Ден на любовта и затова заслужава най-прекрасното място, което отговаря на характера на самата двойка.

Сватбената торта – кралицата на сватбеното тържество също присъстваше на събитието в цялата си прелест. В романчини пастелни цветове тя беше придружена от малки захарни произведения  на изкуството в същия стил.

И разбира се, черешката на тортата, точката, от която тръгват мечтите на всяко момиче – булчинската рокля. Изложението беше домакин на най-добрите, като това даде възможност на бъдещите булки да реализират мечтите си в действителността. Rose Fashion House, Areti, Aegean Fashion Group  и Палома представиха част от новите си колекции. Много фина дантела, инкрустирани с камъни и мъниста орнаменти, органза, тюл, шифон и коприна в нюансите на бяло, екрю и шампанско бяха демонстрирани на щандовете от красиви манекенки.

За запазване на най-съкровените мигове от сватбения ден видеооператори и фотографи консултираха двойките като им предложиха най-добрите варианти за специални фотосесии.

Фирми за балони и украси дадоха своя принос в събирането на идеи за най-приказното сватбено тържество, като успяха да убедят посетителите в това колко важни и колко ценни са детайлите и как всяка влюбена двойка заслужава най-доброто.

Началото винаги започва с поканите – няколко фирми показаха своите колекции с най-актуалните предложения. Фино изработени покани, модерни решения, романтични предложения, за всяка сватба – най-подходящата покана.

Халките и годежните пръстени- символ на любов и вярност естесвено присъствахана сватбеното изложение в различни варианти и модели.

Шампанско със златни частици за по-голям разкош на сватбения ден като добави още един вълшебен детайл към сватбеното тържество.

И за да завършим „сватбеното тържество” по подобаващ начин, ще кажем, че това, което следва е… меден месец! BALKANICA WEDDING EXPO даде своя принос към събирането на идеи за сватбено пътешествие, с участието на фирмите  Дертур и Контитранс с богат каталог от предложения за близки и далечни дестинации,Mount Athos Area, Гърция – цял регион, участващ с решения за меден месец и специално два гръцки хотела с примамливи предложения.

На втория ден се проведе томбола, организирана специално за посетителите на събитието, която изненада и зарадва 20 влюбени двойки с атрактивни награди като нощувки в петзвездни хотели в България и Гърция, сватбени аксесоари, покани, прекрасни бижута и други.

Над 3000 посетители, предимно бъдещите двойки младоженци и техните близки, имаха реалната възможност да се срещнат с най-добрите в сватбения бранш и да направят първата стъпка – към сватбеното тържество, медения месец, брака… От друга страна изложителите имаха прекрасния шанс да се срещнат със своите бъдещи клиенти и да покажат най-доброто от себе си.

А именно това беше и целта на BALKANICA WEDDING EXPO 2014 – възможностите.

И ние се гордеем с това, че я постигнахме за шести пореден път.

Пълния списък на фирмите участници в изложението може да видите на адрес:

www.balkanicaexpo.com/bg/exhibitors.html