Expo World

Целият свят в едно изложение

Русенският театър с подарък за служителите на УМБАЛ „Медика“ и УМБАЛ „Канев“

Ваучерът за посещение на театър е оригинален и безценен подаръ

На 06 април, в навечерието на Световния ден на здравето, Драматичен театър Русе ще представи едно от най-нашумелите заглавия за сезона от своя репертоар, LOVID-19. Спектакълът ще се играе специално, като благодарност за служителите на УМБАЛ „Медика“, където бяха проведени имунизациите на състава на Русенският театър. Служителите на УМБАЛ „Канев“ пък ще получат новият подаръчен ваучер на театъра „Билет за двама“, който дава право на едно посещение за двама души на свободно избрано заглавие от репертоара на местния културен институт.

Денят на здравето се чества на 7-ми април по инициатива на Световната здравна организация, която е учредена на същата дата през 1948 г. В България денят се отбелязва и като Ден на здравния работник.

Подаръчният ваучер „Билет за двама“ за посещение на театрална постановка е подготвен от театъра още през пролетта на 2020-та година, но избухването на пандемията осуети официалното му обявяване и стартирането на продажби. От днес той може да бъде закупен в касата на театъра и дава право на две места, при налични свободни седалки в залата на своя притежател.

Ваучерът за посещение на театър е оригинален и безценен подарък, с който зрителите на театъра могат да зарадват скъпите за тях хора. С него всеки има възможността да подари изживяване и емоция, които са безценни в днешния материален свят. Повече информация и детайли за „Билет за двама“ могат да бъдат получени от касата на театъра на тел. 082/830 168, както и на 0895/ 474 858.