Expo World

Целият свят в едно изложение

Васил Петров празнува Коледа с ексклузивен концерт и изложба на Любена Фокс

Фонд за изкуство и култура „Ангел Симеонов“ подкрепя артистите в Коледната вечер

Любимият глас на България -Васил Петров и художничката Любена Фокс празнуват третия ден от Рождество Христово с ексклузивно събитие, концерт-изложба в Арт-галерия Анел в хотел Анел на 27 декември, съобщава ВИП Комюникейшън. Събитието ще се състой на две части – от 18 ч. е откриването на изложбата на младата художничка, която рисува като старите майстори, а от 19:00ч. ще започне специалната Коледна програма на изключителния певец.

Васил Петров ще представи най-любимите си Коледни песни от Американската, Европейската и Българска класика. За първи път на живо ще изпълни нови авторски Коледни творби, както и песен по текст на Ангел Симеонов и музика на композитора Росалин Наков. Заедно с талантливите музиканти – Мирослав Турийски (пиано), Кристиян Желев (ударни) и Христо Минчев (контрабас), ще звучат White Christmas, Jingle Bells, Ave Maria, Hаve yourself a Merry Little Christmas, The Christmas songs, Winter wonderland, Рождестов Христово и други в обкръжението на брилянтните платна на Любена Фокс в класически реализъм – живопис. Картини, които изобразяват човешките емоции и използват предметната символика като изразно средство.

 

Празничната вечер ще представи специално приготвени кулинарни шедьоври от главния готвач на хотел Анел и висок клас вино от бутиковата изба 24/42 Estate Winery, чийто вина са отгледани в сърцето на Тракийската низина, съхранила традициите за направа на вино от древни времена. Там, край стария римски път Виа Милитарис, гроздето черпи история и зрее под нежните ласки на първите слънчеви лъчи, стелещи се над долината. По време на събитието ще бъдат представени и книгите на на журналистката и пи ар Патриция Кирилова. Ще има презентация и на новия календар на агенция VIP Communication PR. На финала публиката ще има възможност да се включи в томбола и да получи куп награди.

Партньори на събитието са Музей-галерия „Анел“, VIP Communication PR Agency, 24/42 Estate Winery и NAO Design.